Services - ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις
Η συνεχής συνεργασία με τα Τμήματα και τους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ συμβάλλει στην αντιμετώπιση των πιο απαιτητικών περιστατικών υπογονιμότητας.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla sapien risus, scelerisque id tellus aliquam, rhoncus consequat dolor. Phasellus sed gravida tellus, ac consectetur augue.

Στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής IVF ΜΗΤΕΡΑ διενεργούνται όλοι οι έλεγχοι που θα βοηθήσουν τον Γυναικολόγο Αναπαργωγής να σχεδιάσει τη βέλτιστη, εξατομικευμένη αντιμετώπιση για κάθε ζευγάρι. Από ένα απλό σπερμοδιάγραμμα μέχρι εξειδικευμένες γενετικές εξετάσεις, η διαδικασία ελέγχου ολοκληρώνεται εντός της Μονάδας.

Η γονιμοποίηση επιτυγχάνεται από την ένωση του ωαρίου με το σπερματοζωάριο στο εμβρυολογικό εργαστήριο. Το έμβρυο που δημιουργείται αναπτύσσεται σε ελεγχόμενες συνθήκες, πριν τη μεταφορά του στη μήτρα της μητέρας.

Η διαδικασία κατά την οποία το σπέρμα προετοιμάζεται αρχικά στο εργαστήριο και, κατόπιν, εγχύεται στη μήτρα. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του σπέρματος.

Χρησιμοποιούνται ωάρια ανώνυμης δότριας, τα οποία γονιμοποιούνται στο εργαστήριο και τα έμβρυα που προκύπτουν μεταφέρονται στη μήτρα της λήπτριας, δηλαδή της μέλλουσας μητέρας.

Η διαδικασία κατά την οποία χρησιμοποιείται σπέρμα ανώνυμου δότη, είτε για ενδομήτρια σπερματέγχυση, είτε για εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η προληπτική κρυοσυντήρηση ωαρίων ή σπέρματος με σκοπό τη χρήση σε μεταγενέστερο χρόνο. Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που
ο/η ενδιαφερόμενος/η θέλει να αναβάλει τη τεκνοποίηση, για ιατρικούς ή κοινωνικούς λόγους.

Εξασφαλίζει στις γυναίκες τη δυνατότητα να “παγώσουν” τον χρόνο και να επιλέξουν αυτές πότε θα γίνουν μητέρες. Ο αριθμός και η ποιότητα των ωαρίων ελαττώνεται μετά τα 35 έτη, οπότε μειώνεται η πιθανότητα εγκυμοσύνης. Η κρυοσυντήρηση ωαρίων προσφέρει πλέον μία διέξοδο στο πρόβλημα αυτό.

Με τη βιοψία εμβρύων πριν τη μεταφορά τους στη μήτρα, τα ελέγχουμε για χρωμοσωμικές ή γονιδιακές ανωμαλίες, μεγιστοποιώντας την πιθανότητα γέννησης ενός φυσιολογικού παιδιού

Αν η ιατρική κατάσταση μίας γυναίκας καθιστά απίθανη ή επικίνδυνη μία εγκυμοσύνη, τότε μία άλλη γυναίκα κυοφορεί και γεννά το παιδί της.

Ο Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας βρίσκεται δίπλα στα ζευγάρια, τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας όσο και μετά την ολοκλήρωσή της.

Μέσα από τα υψηλότερα πρότυπα λειτουργίας και βάσει των αυστηρότερων διεθνών προδιαγραφών και κανονισμών διασφάλισης ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών, η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής IVF ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει σιγουριά στα ζευγάρια που την εμπιστεύονται.

01

Mικρογονιμοποίηση (ICSI και IMSI)

Μία προηγμένη τεχνική γονιμοποίησης, κατά την οποία ένα σπερματοζωάριο τοποθετείται απευθείας στο ωάριο με μικροσκοπική επέμβαση. Μπορεί να συνδυαστεί με την τεχνική IMSI, κατά την οποία γίνεται βέλτιστη επιλογή των σπερματοζωαρίων σε υπερυψηλή μεγέθυνση.

02

Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση (PGD ή PGT-M)

Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπου οι υποψήφιοι γονείς είναι φορείς μεταλλάξεων που σχετίζονται με γενετικά νοσήματα. Τα έμβρυα ελέγχονται για την παρουσία των συγκεκριμένων μεταλλάξεων πριν την εμφύτευση, προκειμένου να διασφαλισθεί ότι τα παιδιά δε θα κληρονομήσουν το γενετικό νόσημα των γονιών τους.

03

Προεμφυτευτικός Γενετικός Έλεγχος(PGS ή PGT-A)

Ο χρωμοσωμικός έλεγχος ενός έμβρυου πριν τη τοποθέτηση του στη μήτρα. Αποσκοπεί στην απόρριψη χρωμοσωμικά ανώμαλων εμβρύων, και τη μεταφορά μόνο των χρωμοσωμικά άρτιων. Η εφαρμογή της τεχνικής, σε έμβρυα στο στάδιο της βλαστοκύστης, έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική αύξηση των ποσοστών εμφύτευσης.

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο